BILLEDER OG HILSNER FRA KULD 1

Hvis der er mange billeder, kan der være flere sider - dem finder du ved at klikke på pilen under fotoalbummet

Nanok og hans familie har også flere gange været med til kenneltræf.....den ene gang stod Bo endda for maden...uha det smagte dejligt. En dejlig stærk karrysuppe til et træf der desværre nærmest druknede i regn.

 

Nanok har været på et par udstillinger.

 

Flere gange har vi været så heldige at have besøg af Else, Bo og Nanok. 
Sidst Nanok var på besøg var i juli 2015.
Nanok er desværre blevet bidt af en schæfer, der løb ud fra en have, så han skulle syes. Heldigvis ser det ud til at det heler som det skal

Kuma har været med til træf et par gange. Han bor sammen med en anden hund og trives rigtig fint

Yoshenje hedder nu Nugga og bor i nordjylland.
Hun var med til vores første træf, hvor jeg ikke har billeder fra og så var hun med ved vores 10 jubilæumstræf i 2014.

Hun ligner mor Jowina rigtig meget. 

 


Nugga døde i 2014. Hvil i fred. nu må du lege med Inuk på regnbuebroen

Inu bor på Fyn, så de gange vi har været til japansk spidstræf dernede, så har vi mødt Rita og Inu. Han er en rigtig flot hanhund, der med et roligt gemyt hilser på alle.

 

Hilsen fra Rita september 2011:

Jeg ville gerne have vist dig, hvilken smuk og dejlig hund du solgte mig.

 
Inuk har, på sine 8 år, kun haft dårlig mave 2 gange. Han har den flotteste pels du kan tænke dig. Jeg har 2 sjaler der er strikket, 1 kg. til spinning, og 2 store poser jeg er ved at karte, fra dette forår. Han er sund og rask, har aldrig været i bad, har aldrig fået klippet negle, er meget forkælet men god til børn, sidste barnebarn er 6 mdr. Alle jeg møder siger han er flot, ja ligefrem køn. Jeg glæder mig til at se ham sammen med en masse af samme slags. Jeg behandler ham måske ikke som I opdrætter vil gøre, men jeg er overbevist om, at jeg gør det rigtige. I min have har han en “gruskasse” på ca 3 x 3 m. Her graver man sig ned når det er rigtigt varmt, begraver kødben og legetøj m.v. Han ryder selv op om aftenen, da alt legetøj har navn, og bliver hentet når jeg beder om det. Ingen fremmede kommer ind af min havelåge, men han gør på en speciel måde, kalder på mig, så jeg kan sige god for dem. Det eneste tidspunkt han gør indendørs, er når vi ser fjernsyn fra Animal Planet. Om vinteren ligger han i haven i 10 graders frost – og har det dejligt. Igennem årene er det blevet sådan, at jeg ikke lukker dørene før det bliver frost, og indendørs har vi ikke over 18 grader. Jeg er måske lidt småtosset, men både han og jeg trives godt med det.
 
2013: Her først på året fik jeg den sørgelige meddelelse at Inuk var død. Han havde fået kræft i endetarmen.
R.I.P.  dejlige Inuk. nu leger du på regnbuebroen