fødselsdag 16. april 2011

 

I år fik jeg rigtig fødselsdagsgæster......tænk at få besøg af 3 kenneler på en gang

☺☺☺

Kennel Shinbi, Laila og Peter + 7 japanske spids

Kennel In-yo, Karen og Henrik + 2 japanske spids

Kennel Kisujin, Anne + 3 japanske spids...Albert var ikke med, han var til agilitykonkurrence og sammen med Annie gjorde han det så godt at han fik en pind med hjem.

 

Lidt sjovt at have besøg af både Jowina og Galias mor og far, af deres og Biancas døtre og endda en enkelt barnebarn.

Karen og Henrik kom med to rådyrkøller, som Knud grillede......ja det tog jeg så ingen billede af....så det må i tænke jer til...men i kan tro det smagte dejligt.

 

Laila og Karen havde sunde guffer med til de tykke prinsesser, hvor var det dejligt, at slankekuren kunne holdes trods fødselsdag.

 

Imens Knud og Henrik passede grillen, tog vi andre til stranden. Eller dvs uden Anne for hun kom først om eftermiddagen.

Karen deler agurkestykker ud.....som det kan ses var det meget populært og dejlig sundt.

ja Bianca springer ligefrem for at komme først i køen

Heidie og Mailie tog dem nogle brydekampe...sjovt hvor stor lille Mailie ser ud, når hun står ved siden af Heidie...den lille prinsesse.

Der er stor lighed mellem Mailie og Fanny, heldigvis havde Fanny hendes nye sele, "secret servise" på, så tog vi da ikke fejl

Stor lighed er der også mellem Mille og bedstemor Shinnie, se bare her:

Øverst Shinnie

Nederst Mille

Ja nu vi er ved ligheden, så kommer der her lige en række billeder af Yasmina, der ligner mor Jowina på en prik...godt nok synes jeg Line ligner Jowina men med kuldsøster Yasmina ved siden af er det da helt galt.

Karen og Henriks to Kannibaler er nermest uadskillelige, derfor blev Lila da også noget nervøs da Hanna begyndte at bade.....det turde hun nemlig ikke selv....heller ikke da Karen satte hende ned i vandet, nej føj lad mig komme på det tørre igen

Bianca er som altid formand for hundesvømmeforeningen. selvom mange af Laila og Peters hunde også er svømmere. Ja og Hanna også er med på en soppetur.

Her jager Bianca en pind

Ellers blev der leget, løbet, kastet pinde og gravet huller

Hjemme igen blev der leget med vores nye legetøj....

Ikke mindst gamle-Far Ricko nød løjerne...og fik det fulde udbytte af fornøjelserne..ja faktisk nød han det så meget at han tog turen med rundt sammen med Haidu, Hanna og Lila også

☺ skønne hund.

 

jo vi var mange hunde og indimellem tog jeg billeder hvor ordet "MYLDER" siger det meste - selvfølgelig med gamle-far Ricko som en central figur