2012

Fanny startede 2012 næsten skaldet :o)

Hun havde jo haft hvalpe og så taber de pelsen, heldigvis var starten af vinteren ikke så kold og Fanny så ikke ud til at fryse.

Her forsøger hun at dræbe en legetøjsmorgensko


I det hele taget er det en rigtig god leg - angrib og ryst - den kan også leges med tang

Sne er skønt og Fanny får lang tid til at gå med at tumle rundt og finde ting og sager under sneen også selvom sutskoen bliver underlig stiv at ruske....og hvis der så endda bliver kastet en håndfuld guf ud, ja så er det bare ekstra sjovt.

Enhver morgen starter dog med en omgang morgengymnastik

havkatteguf....det taler vist for sig selv

En strandtur er altid et hit, uanset om vandet er frosset eller ej, for Fanny går ikke i vandet, hun bliver tæt på mor og roder sandet, finder tang og muslinger, der enten bliver rusket eller givet videre i håb om at den kan byttes med en guf.

Så blev det forår, pelsen er ved at være fin igen og det er bare skønt med en løbetur på markstien

jeg har slet ikke tal på hvor mange gange den rotte er blevet nedlagt......Det er Fannys allerbedste legetøj.

Selvom de to bamser uden fyld også er blevet kastet meget med siden de fik dem...og så er der selvfølgelig den gamle sutsko ;0)

æhm en prinsesse med fine maner :o)

 

vi fik en 1/4 kalv i april, hundene stod og savlede imens vi pakkede kødet i fryseposer, da vi var færdige skulle de selvfølgelig have et lille stykke hver.

slurp sagde det og ned røg det i Jowinas hals, slurp det røg også i Galia og Biancas maver, inden jeg næsten havde sluppet stykket.

 

men men

Fanny så forskrækket ud og så ville hun ud i haven med stykket, hvor hun først sad og stirrede på det, derefter slikkede på det, suttede på det og spyttede det ud, igen ind i munden, ud igen.....et bønfaldene blik på mor og så ville hun hellere indenfor igen, kødstykket blev i haven, indtil Bianca blev lukket ud

 

 

 

i juni kom Inu på besøg og nu er det spændene om der kommer hvalpe i starten af august

I mens vi venter.
en tur eller to til stranden inden vi skal på barsel. og selvfølgelig hygge i vores dejlige have - og hos vores gode naboer


 

jo da - Fanny fik 3 skønne hvalpe
Temperaturen faldt dagen før og blev nede under 37 g natten igennem, dagen efter var temperaturen stadig lav, men Fanny var helt som hun plejede. Gik endda på tur samme med de andre.

en halv time efter hjemkomsten hoppede hun op i sofaen og strakte hals, noget hun gjorde sidste år lige inden presseveerne, så jeg skyndte mig at få plastik i sofaen, med tæpper og håndklæder over og et kvarter efter var første hvalp født og inden en time var fødslen overstået og Fanny og hvalpene puttet i fødekassen i buret.

Det var lige midt i olympiaden, så hvad var mere nærliggende end at kalde kuldet noget der relatere til det.
Kuldnavnet blev derfor Kinkai's. Der betyder guldbarrens.

 

hvalpenes dagbog kan ses HER
 

Tiden efter hvalpene blev brugt på at sige goddag til de nye familiemedlemmer. Vi blev bedsteforældre to gange i sommeren/efteråret og imens Fanny har hvalpe er hun temmelig skrap og vil jage alle ud af huset.
Nu fik hun tid til at kikke nærmere på de to nye og når lille Ida er på besøg, er Fanny fast inventar i det ene sofahjørne.

 

Ja og sådan endte Fanny som hun startede året........skaldet på grund af hvalpefødsel ☺