2011

Galia nyder at være i haven, her kan hun ligge og sove eller kikke på livet rundt om hende....dejligt er det når lågen over til naboen bliver åbnet, ikke alene giver det en større have og gode legekammerater, men Galia har sin helt egen projekt.......for naboen fodre fugle og de frø smager godt.

ikke så sjældent finder Galia en plads i naboens hus, hvor hun finder sig til rette og tager en lille lur.

 

Haven bliver også brugt til kalvebens-gnavning, søgning efter guffer....Galia mener dog det er noget pjat, at jeg går rundt og gemmer gufferne.......de kunne ligeså godt blive givet direkte i Galias mund...meeen når det ikke kan være anderledes, så er hun faktisk god til at finde dem.

Den nye ting vi laver i haven er et mix mellem agility og rally...vi har fået nyt legetøj, spring, kegler og runde ringe....

åh Galia elsker at komme til stranden...ikke for at bade, men for at snuse, rode i tang og løbe i det dejlige sand.

Tang, krabber og andet godt bliver fortæret.

Galia er normalt ikke nogen bader og de fleste gange får hun ikke engang våde poter, så skal en af os med i vandet, så går hun med på en soppetur.

Vi har været på mange strandture i det forløbne år både sammen med hundevenner og alene

 

Lige så meget som Galia slapper af herhjemme, lige så vild er hun med at komme på tur, bare det ikke er inden kl halv 10 og bare hun får lov til at strække ud inden selen kommer på.

også Galia har fået ny sele i år.....hendes tekst valgte hun selv, da vi havde fundet Police og Gangster aka Joiwina og Bianca, skulle vi finde en tekst til Galia og da jeg læste højt og kom til "crazy dog", sagde Galia "vov !" ;o)

 

Her nogle billeder af gåture i omegnen

Hvert år er der opvisning på Odder Torv og i år var der også opvisning ved dyrlægerne i Odder.

Begge dage er Galias.....og hvor hun nyder det....til stor ærgelse for de andre