BILLEDER OG HILSNER FRA KAWAII-KULDET

SANA og BOBBY er flyttet hjemmefra...

På denne side vil jeg løbende fortælle nyt om de to små Kawaii-hvalpe

Kawaii's Sana

d. 26.11.2011

Det er nu 4 dage siden Sana flyttede hjem til hendes nye mor og katten Bølle.

Den lange tur hjem tog hun i stiv arm.

Første nat gik sådan her:

Jeg kan fortælle dig at Sana har opført sig eksemplarisk vi gik i seng og hun lage sig straks til at sove i papkassen kl. 5 vågnede jeg ved at Bølle (min kat) var i gang med at undersøge Sanas ting som jeg havde lagt på et bord i stuen og at hendes børste røg på gulvet. Sana vågnede samtidig og det var en noget søvnig Sana som jeg foreslog en tur i haven, men hun gik med og tissede udenfor, så gik vi i seng igen og sov til kl. 7 hvor jeg plejer at stå op. Sana og Bølle fik morgenmad, det samme fik jeg og så gik vi i haven igen og hun gjorde stort, jeg syntes det er flot ikke en eneste gang er det gået galt for hun går til havedøren når hun skal ud. Nu sover hun under min stol.

Jeg var ellers forberedt på en lang nat for jeg har hørt at de små nye piver meget fordi de savner deres mor, men det har jeg ikke oplevet endnu, derimod følger hun mig lige i hælene hvor jeg end bevæger mig rundt i huset, hun er bare dejlig. Leder Fanny efter sine hvalpe? Eller er hun tilfreds med at få fred for de små..

og Mailen fra i dag:

Du kan tro vi nyder det, Sana sover igennem om natten og har ikke tisset inde før i går det var regnvejr og hun nægtede simpelthen at gå tur, da vi kom ud ville hun ind lige meget hvor meget jeg lokkede. I dag har hun været ude at gå men gad ikke så langt, derimod er haven spændende, jeg har taget en del billeder af hende, men der er blitz på mit kamera og det syntes hun ikke er rart så hun er ikke stille og spæner af sted når jeg kommer med kameraet biler genere hende ikke mere, men hunde i haverne der gør er hun ikke meget for. Hun har ikke spist ret meget i går og i dag er hun heller ikke så interesseret i sin mad, hvis det ikke bliver bedre vil jeg forsøge med torskerogn, leverpostej og lignende.

Sana er glad for at kører bil og i går var hun med hos slagteren, d.v.s. hun sad i bilen mens jeg var inde og handle jeg fik et grisseøre med til hende og da vi kom hjem gav jeg hende det, men det blev hun ”bange” eller retter skepsis over og hun gøede af det.

 

ny mail fra Karin og Sana...Sana er nu snart 6 måneder og har tabt alle mælketænder...hun skal i næste uge starte på hvalpetræning

 

maj 2012

2 nye billeder af Sana hvor hun er ude at gå tur(billede 14 og 15). Her er Mailen:

hun er blevet god, når jeg stå
stille sætter hun sig og kigger på mig.
Jeg kan fortælle dig at nu går det godt forbi hestene, endeligt har hun lært
at de ikke gør noget. Med hensyn til selen driller hun stadig, men når hun
først får selen på er hun glad for at gå tur. Jeg tør endnu ikke slippe
hende løs når vi er i skoven, men det kommer nok, det er også nok fordi jeg
er bange for at der skal ske hende noget eller at hun måske finder på at
drille og ikke kommer når jeg kalder hende til mig. Tænk nu er hun allerede
7 måneder. Hun elsker at lege med Yonaka (Biancas barnebarn), og naboen har en dansk svensk
gårdhund som hun også elsker at lege med.

september 2014

Hej Connie

Tak for fødselsdags hilsenen.

Jeg har det godt og min mor er stadig meget glad for mig, jeg elsker når hun tager mig med ud og køre bil, og vi går også nogle små ture for mor får ondt i ryggen når hun går for langt, det er jeg godt klar over så jeg går pænt ved siden af hende. Til gengæld får jeg lov til at komme med naboens hund Zulu til hundeleg næsten hver søndag, og ofte tager de mig med på en lang gåtur så kan Zulu og jeg løbe frit og jeg hører hvad Zulus far siger så jeg er ikke i snor, nu har Zulu fået en lillebror, han er sød så vi leger meget forsigtig med ham, han kom hjem til Zulu på min fødselsdag. Jeg leger også med Misser og vi følges ud i haven, men han går ud af haven det gør jeg ikke selv om lågen er åben. Jeg har også lært at blive hos mor når vi er ude foran huset og når der kommer andre hunde på stien bliver jeg hos mor til jeg får lov at hilse på dem, jeg har det lidt svært når det er børn, dem er jeg meget glad for, så der må mor somme tider tale lidt vredt til mig før jeg hører efter, for de er så spændende. Mor har en dobbelt seng og i den ene side har hun fjernet dynen men har ladet hovedpuden ligge og det er dejligt hver aften at lægge hovedet på puden og sove ved siden af hende, sommetider vil jeg gerne i seng før hende og så gør jeg så åbner hun døren så jeg kan gå i seng. Hvis mor ikke kan have mig med i byen og det tager lang tid inden hun er hjemme bliver jeg passet af Tessas mor og så leger Tessa og jeg i deres have, eller i min. Men når mor besøger sin søster i Ballerup får jeg lov at komme med og så leger jeg med Enia.

Der må jeg ikke komme op i sofaen, jeg er eller vant til at ligge ved siden af mor når vi ser fjernsyn. Du må undskylde vi ikke har fået skrevet før men tiden går så hurtigt. Nu vil jeg også sende en hilsen til min hundemor Fanny jeg håber hun og de andre har det godt.

Mange hilsner

Sana

Jeg skal også hilse fra min mor Karin.

Kawaii's Bobby

d. 26.11

også Bobby flyttede hjem til hans nye familie for 4 dage siden og med næsten samme ordlyd om hjemturen.

sov næsten hele vejen, kun afbrudt af en tissetur. Da han kom hjem spiste han tilfreds noget foder og slappede med det samme af

 

i dag lyder meldingen 

at Bobby er faldet rigtig godt til. Han er meget glad for at køre bil og der er kun kommet to dråber på tæppet, så han er dygtig

 

maj 2012

Bobby er en nem hund, der elsker at gå tur i skoven, især i hundeskoven hvor han leger med de andre hunde