Laila besøger os

Vi havde besøg af Laila og hendes hunde i 3 dage i marts....Line skulle til Skanderborg og parres og det er jo ret tæt på os, så vi fik nogle dejlige dage i hundenes tegn bla. med to ture til stranden.

Selvfølgelig havde vi begge kameraet med og det blev flittigt brugt.

Her kommer først billeder i det høje græs ved Nordsminde Fjord.

Turen går videre og nu får jeg mig en overraskelse !!!!

Jowina leder flokken ned til stranden - og sandelig om hun ikke ligger sig helt ned i vandkanten og ruller sig...jeg ved, hun er en stor "ruller", men i vandkanten ! hold da op Jowina, dig der ikke er en bader.....ja underkæben faldt ned på brystkassen og bedst som jeg havde samlet den op - ja så gik prinsessen helt ud i vandet og BADEDE!

Se de dejlige billeder af Prinsessen fra Ørting, der forglemte sig selv.......eller også havde hun hørt efter, da jeg sagde, hun slap for at komme i bad inden træffet, hvis hun badede af sig selv ved stranden.

Her kommer så lidt blandede stemningsbilleder fra den dejlige strandtur.......

der er også billeder på Mille, Line og Biancas side

Det var ikke kun Galia, der var et mor-dyr - det var Fanny også....men det er der sådan set ikke noget nyt i......vi lever i en perfekt symbiose.......

Men man kan også hygge sig tæt på mor og grave huller og gnaske tang

Dagen efter gik turen atter til stranden....denne gang til Dyngbystrand.

 

Der blev rigtig badet.

især Heidie, Amiie, Mailie og Bianca var i vandet....sjovt at se hvor spændene Bianca var for Lailas små piger. Der er også et enkelt billede af Mille i vandet

 

prøv engang at se den store bølge der rammer Amiie......men hun blev nu stående uden at sige noget

På stranden blev der gravet huller, løbet stærkt, snust og smagt på ting og sager

Til sidst vil jeg lige vise Lailas to dejlige små hvalpe/unghunde Amiie og Mailie........de fandt en duft at rulle sig i og de er da bare ikke til at stå for, vel?