først i november

kom der pludselig en dejlig solskinsdag.

Længe har solen ellers været gemt bag grå og regnvåde skyer.

Kameraet har derfor haft en lang pause, men nu lå det og råbte på at komme med til stranden :)

 

Fanny er lidt tyndpelset efter hendes sidste kuld, Bianca er solidarisk og har tabt næsten lige så meget pels, men hun havde nu også en stor opgave i at være legetante, en opgave hun går op i med liv og sjæl og endda satte mælk, så ikke så sært at hun også har synes hun har haft et kuld hvalpe.

 

Det var en skøn tur til stranden, hundene fik rigtig løbet, især de to gamle var rigtig i løbetræning.

Bianca benyttede sig af chancen og fik sig et bad, Fanny skulle selvfølgelig have myrdet noget tang, det er to faste ritualer, når vi er ved stranden

Frække Bianca - tit når Galia løber, så afskære Bianca hende.

hun gør ikke andet end at løbe ind foran hende, men Galia hader det og kan blive rigtig forskrækket, så hun ikke tør løbe længere.

Nogle gange er Bianca så slem til det, at hun kommer i snor... i dag skete der noget helt andet

Nå så er der fred i lidt tid, men kun til næste gang Galia vil løbe stærkt, men denne gang går det galt for den lille Gangster (Bianca) for hjemme hos os er Jowina betjenten og denne gang var hun på parat og fik sat Bianca godt og grundigt på plads.

Nogle høje bjeff og et skindangreb og Biancas løjer blev bradt afbrudt og kom ikke igen på hele turen.

Det imponere os gang på gang hvor meget magt gamle Jowina har over de andre.

Vi kan stoppe Bianca nok så mange gange ved at gå imellem, når hun vil jage Galia, men et ord fra Jowina, så er der ro på flokken og sådan gør hun i mange situationer.

Bemærk der er ingen slåskampe, kun hundesprog........det er så fantastisk at se og med et kamera kan man bagefter får lejlighed til at studere situationen nærmere :) måske lettere overfortolket

 

Imens alt det her har stået på - hvad laver Fanny så - jo da hun står i nærheden af mor, rusker tang og graver huller i alt stilfærdighed

 

Bianca ser næsten ud som om hun tænker "sku det være sjovt? - næ du så hellere en omgang vandplaskeri, kom Fanny vil du være med?

men Fanny er ikke meget for det vandplaskeri, så da hun opdager hvor Bianca er ved at lokke hende hen, så vender hun om og finder en anden skøn klat tang

 

Bianca må altid bade alene - øv øv.

Hun får øje på en fugl og et øjeblik ser det ud som om hun har tænkt sig at løbe efter den, heldigvis mister hun interessen og kikker istedet nedad....gad vide hvad der er dernede?